Fabulous Fur

Mijn naam is Emma de Haas van Dorsser, welkom bij ‘Fabulous Fur’ in ‘Dé Hondentrimsalon van Zutphen’. Sinds juni 2018 ben ik gediplomeerd hondentrimster. Na 1,5 jaar stage lopen bij Ellen Lammers in de salon, mag ik nu zelf aan de slag. Met Ellen en Linda als collega’s.

Mijn passie voor honden begon al op jonge leeftijd. Toen ik een jaar of 10 was mocht ik op vakantie een wens doen bij een wensput. Ik wenste dat ik een Golden Retriever zou krijgen. Een jaar of 8 later was ze daar eindelijk, mijn Golden Retriever, Tender. Dankzij haar is mijn liefde voor honden nog veel groter geworden. Alles wilde ik over ze weten en het liefst wilde ik ook met ze werken. Die droom is nu werkelijkheid geworden.

Samen met jou bedenk ik de beste behandeling voor jouw hond. Zo zorg ik ervoor dat hij of zij na de behandeling weer fris en fruitig mee naar huis gaat. Het welzijn van jouw huisdier staat bij de behandeling voorop. Door met veel liefde en geduld te werken en door naar jouw hond te luisteren, maak ik de tijd in de trimsalon zo leuk mogelijk voor hem of haar. Zodat hij of zij vrolijk naar huis gaat en voor de volgende behandeling weer met plezier weer bij ons naar binnen zal wandelen.