Le Griffon Dogshop

De naam “Le Griffon” is ontleend aan de Grands Bassets Griffons Vendéens die ik meer dan 20 jaar heb mogen hebben.

Al bijna 25 jaar werk ik met veel liefde en passie met honden. Ik bouw een band op met uw hond en probeer nooit geforceerd te werk te gaan, maar juist een ontspannen sfeer te creëren. Door mijn ervaring en opleiding weet ik goed wat voor de vacht van jouw hond de beste behandelmethode is. Ik werk vanuit onze ruime salon in Zutphen, die ik deel met twee collega-trimsters Linda en Emma en ik werk het liefst zo “groen” mogelijk met 100% natuurlijke producten.

De salon is tevens een leslocatie. Ik doceer hier met heel veel plezier de vakopleiding voor hondentrimmer/-ster van De Trimacademie.

Ellen Lammers,
Rijksgediplomeerd sinds 1994

Le Griffon Dogshop is aangesloten bij de vakvereniging van professionele en dus gediplomeerde trimmers, de ABHB.