Gepassioneerde trimsters

Zie een bezoek aan de trimsalon niet als luxe of als iets dat alleen is weggelegd voor rashonden. Het is een noodzakelijk gebeuren voor elke hondenvacht en dus ook voor de vacht van je ras loze hond. Een goede vachtverzorging komt de gezondheid van je hond zelfs ten goede. Afhankelijk van de vachtsoort houdt trimmen in: knippen, scheren, uitdunnen, plukken, wassen, kammen en/of borstelen.

De visie van Ellen, Linda en Emma is om elke hond de behandeling te geven die bij zijn vachtsoort past. Natuurlijk zijn er ook redenen te bedenken om daarvan af te wijken. Zolang het binnen de mogelijkheden past, is alles bespreekbaar. Eigenlijk is elke hond maatwerk.

Er wordt zo “groen” mogelijk gewerkt met 100% natuurlijke producten bij De Hondentrimsalon van Zutphen. Passend bij onze visie kun je in de winkel terecht voor 100% natuurlijke/biologische voeding, snacks, verzorgingsproducten en accessoires. Je vind bij ons vers vlees maaltijden voor hond en kat, gedroogde snacks, shampoo, waterblazers, bedden, halsbanden en riemen. Zie ook onze productpagina.