De Hondentrimsalon van Zutphen

Vanuit liefde voor dieren, in het bijzonder voor honden heb ik gekozen voor dit vak en heb ik een passie voor hondenvachten en behandelmethodes ontwikkeld.

Inmiddels werk ik alweer 30 jaar met veel liefde en passie met honden. Ik bouw een band op met je hond en probeer nooit geforceerd te werk te gaan, maar juist een ontspannen sfeer te creëren. Door mijn ervaring, opleiding en nog steeds bijblijven in het vak weet ik goed wat voor de vacht van jouw hond de beste behandelmethode is. Ik werk vanuit mijn ruime salon in Zutphen, die ik deel met mijn collega-trimster Sarah en ik werk het liefst zo “groen” mogelijk met natuurlijke producten.

Tot voor kort werkte ik nog steeds onder de naam “Le Griffon Dogshop” binnen De Hondentrimsalon van Zutphen. Deze naam was ontleend aan de Grands Bassets Griffons Vendéens waarmee ik mij meer dan 25 jaar mocht omringen. Dat waren de jaren waarin we showden in binnen en buitenland, jaagden met de meute in Frankrijk en waarin we ook enkele nesten hebben voortgebracht. Daar komt dus de rasspécialisatie vandaan wat (show-)trimmen betreft. Met nu alleen nog een oude Grand Basset dame van 12 in huis is het een periode om met dankbaarheid op terug te kijken en die mij een schat aan ervaring heeft opgeleverd. Omdat daarmee de salonnaam wat minder actueel geworden was ben ik sinds 1 april 2024 verder gegaan onder de naam De Hondentrimsalon van Zutphen

Ik kijk ernaar uit om je met je hond in de salon te ontmoeten.

Ellen Lammers,
Specialist in huid- en vachtverzorging voor honden sinds 1994